logo wachtwoordmanager
wachtwoordmanager.nl - veilig in je digitale omgeving

Over ons

Wachtwoordmanager.nl

Onderdeel van BeveiligMij.nl

Wachtwoordmanager.nl is een onderdeel van BeveiligMij.nl. Vanuit BeveiligMij.nl richten we ons namelijk op het trainen van mensen op digitale weerbaarheid. We geven praktische cursussen op het gebied van beveiliging, privacy en cybercrime. Zo zorgen we dat bedrijven hun beveiliging verbeteren en creëren we awareness bij de medewerkers. Na het volgen van onze cursussen zien we dat de digitale veiligheid van deze bedrijven aanzienlijk is verhoogd.

Krachtig hulpmiddel

Een onderdeel van een goede beveiliging is een sterk wachtwoordbeheer. Hoe meer we digitaal actief zijn, des te meer wachtwoorden we in gebruik hebben. Een wachtwoordmanager kan hierbij een krachtig hulpmiddel vormen. De vraag is echter: welke wachtwoordmanager is de beste, welke moeten ze kiezen? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Er zijn zo veel wachtwoordmanagers, en de meeste hebben hun eigen sterke en zwakke punten.

Wachtwoord Manager - social-header-1024x435

Eigenschappen van wachtwoordmanagers

Op Wachtwoordmanager.nl hebben we de beste wachtwoordmanagers voor je op een rij gezet, waarbij we bij ieder pakket hebben gekeken wat de unieke eigenschappen zijn. Vanuit de functionaliteiten en beperkingen hebben we vervolgens gekeken voor welke doelgroep ze het beste geschikt zijn. Klik eens door onze site en lees onze bevindingen. We adviseren ook om twee of drie wachtwoordmanagers te proberen voor je jezelf vastlegt aan één pakket.